Så här flyttstädar du på bra sätt

Om det är så att du ska flytta så är det även ett måste att du på ett bra och grundligt sätt ser till att göra en bra flyttstädning. Du kan anlita flyttstädning eller så gör du den på egen hand. En flyttstädning ska göras oavsett om du flyttar från en hyreslägenhet eller har sålt din bostad. Det du dock kan göra vid en försäljning är att skriva avtal om städningen ifall den inte ska göras. Om du inte anlitar flyttstädning så tänk på att ha gott om tid på dig att göra den. Det tar alltid längre tid än vad du tror.

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Som sagt så tar en flyttstädning alltid längre tid än vad du tror den ska göra. Ju större bostad, ju fler rum, desto mer tid behöver du har på dig. Du ska ju städa alla skrymslen och vrår och inte bara göra en vanlig helgstädning. Det innebär att du ska städa allt från lister, karmar, kontakter till att rensa golvbrunn och skura ugnen och mycket mer. Missa inte heller biutrymmen som garage, förråd, källare, balkong och så vidare. Om du vill att det ska städas snabbt, så kan du anlita Anettes Flyttstädning Sverige AB. Städföretag har vanan inne och kan göra det snabbt och effektivt.

Städa rum för rum

Om du städar själv efter flytt, ha rätt redskap och städprodukter. Packa inte ner dem när du flyttar. Sedan, städa rum för rum och stäng dörren när du är klar. Det kan vara fördel även att ha en checklista. 

14 Jun 2020

© 2024 Radionorrtalje.se. Alla rättigheter förbehållna. Design by: styleshout